Bericht versturen
aboutus
lopende band

Het Voertuigco. van New Energy van de Shandongbus, Ltd is een nieuwe energie high-tech onderneming op grote schaal die onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, de dienst, en buitenlandse handel integreert. Het bedrijf wordt gevestigd in de economische ontwikkelingsstreek van Yinan-Provincie, Linyi-Stad, een commerciële en logistiekstad, met een ontwikkelde industriële stichting en duidelijke geografische voordelen. Het bedrijf heeft een totale investering van 1,2 miljard yuans, behandelt een gebied van meer dan 1000 acres, een totaal bouwgebied van 280000 vierkante meters, en heeft meer dan 2000 werknemers, die onderzoek meer dan 130 en ontwikkelingspersoneel omvatten.

 

Het bedrijf is een onderneming in de „Aankondiging van de Productieondernemingen en Producten van het WegMotorvoertuig“ wordt door het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie van de Volksrepubliek China worden uitgegeven vermeld die. In 2018, werd het geschat als high-tech onderneming en heeft de kwalificaties voor motorfietsproductie en de productievergunning voor gespecialiseerde gemotoriseerde voertuigen in de fabriek. De productieproducten zijn verdeeld in drie reeksen, acht categorieën, en dozens nationale modellen van de aankondigingscatalogus. Wij hebben een jaarlijkse productie en een verkoopschaal van 1 miljoen nieuwe energievoertuigen, en onze producten zijn best-selling nationaal.

 

Haibao, als belangrijkst merk onder Shandong-Co. van de het Voertuigindustrie van Busnew energy, Ltd, is een merk in de binnenlandse nieuwe industrie van het energievoertuig met de volledige kwalificaties van de categorieregistratie. Geconfronteerd met de ontwikkeling van de industrie, vernieuwt Haibao zijn processen, optimaliseert onophoudelijk zijn processen, en past de vier belangrijkste productieprocessen van het automobiel stempelen, het lassen, het schilderen, en definitieve assemblage op de productie en de productie van Haibao-voertuigen toe. De productkwaliteit is onberispelijk, makend het één van de professionele productiebasissen voor de productie van nieuwe energievoertuigen in China.

 

Shandong Bus New Energy Vehicle Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shandong Bus New Energy Vehicle Co., Ltd.
OEM / ODM

Shandong Bus New Energy Vehicle Co., Ltd.
R & D

Shandong Bus New Energy Vehicle Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens