Bericht versturen
aboutus

SHANDONG BUS INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD.

SHANDONG BUS INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD.
1
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken: Haibao
Aantal werknemers: 1000~1500
Jaarlijkse omzet: 100000000-150000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Ons bedrijf is een grootschalige wereldwijde fabriek voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en export, gespecialiseerd in de productie van elektrische driewielers (vracht),driewielige caravan (bemand) en vierwielige elektrische voertuigen (bemand)We hebben het authenticatiecertificaat van het Quality Management System (ISO9001) en het certificaat van de World Manufacturer Identifier (WMl) Code verkregen.Nu zijn we op zoek naar coöperatieve agenten over de hele wereld om samen win-win ontwikkeling te bereiken.Onze eisen zijn als volgt:

 

1Ervaring met het importeren van goederen;
2- de marketing-, promotie- en verkoopcapaciteit van het gastland heeft een eigen kanaalnetwerk;
3. hebben hun eigen elektrische voertuigen verkoop winkels of winkels;

4. De vaardigheden en het personeel hebben om elektrische voertuigen te onderhouden;

 

Naverkoop:
Modellen voor de dienst na verkoop:
Haibao-CaoMei (HB15W01A, HAIBAO02, HAIBAOCM)
Haibao-XingChen (HAIBAOXC, HAIBAO03)
Haibao-KunPeng (HB1502A, HAIBAOKP, HAIBAO01)
Naverkoopbeleid: Wij bieden een garantie van één jaar op de voertuigen. Als het probleem door ons veroorzaakt wordt, leveren wij nieuwe onderdelen en begeleiden wij u via video door het reparatieproces.

Geschiedenis

SHANDONG BUS INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. werd in 2015 opgericht en is een hightechonderneming die onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van high-end driewielers, nieuwe snelle energievoertuigen en speciale voertuigen integreert.Het bedrijf nam de leiding bij het behalen van de nationale certificering, zoals "National Road Motor Vehicle Manufacturing Enterprise and Product Access", "Nationale CCC-certificering", "1S09001 International Quality Management System Certification".

Ons Team

Het bedrijf behandelt een gebied van 500 mu, met een bouwgebied van 200.000 vierkante meters en een totale investering van 12,5 miljard yuans. Zijn verkoopkanalen behandelen meer dan 20 provincies, gemeenten en autonome gebieden in China, met meer dan 1300 prima verdelers en bijna 10000 tweedeklasverdelers die het gehele land omvatten. Er zijn 1200 werknemers, met inbegrip van 500 mensen met universiteit of hoger onderwijs en 50 mensen met hogere titels. Het Haibaomerk poogt het „eerste merk van speciale voertuigen in China“ te bouwen, zich baseert op het nauwkeurige markt plaatsen en uitstekende productkwaliteit om markterkenning en snelle stijging te bereiken, en de leider van de elektrische de caravanindustrie van China te worden bij één slag. Het heeft de eretitels van „Invloedrijkste Merk in de Industrie Met drie wielen“, „Consument op Vertrouwd Elektrisch voertuigmerk“ en „Gouden Spectrumtoekenning“ in het 11de het Merkfestival van China gewonnen.

Contactgegevens